В сигнал до КЗП потребител подробно описва неприятната случка, която е

...
В сигнал до КЗП потребител подробно описва неприятната случка, която е
Коментари Харесай

Потребител: Винаги поръчвам около 50 артикула, за около 100 лв., не е малко вероятно някой от доставчиците да щипне едни чери домати например

В сигнал до КЗП консуматор в детайли описва неприятната преживелица, която е претърпял поръчвайки артикули от огромна комерсиална верига посредством компания за доставки. Хранителните артикули били на стойност над 100 лева:

" Първоначалното посочено време за доставка изтече, прибавиха нови 10 мин. да очаквам, като ми изпратиха известие, че не могат да намерят пощальон (!?!?). Минаха още 20 мин. в търсене на пощальон, след което ми изпратиха последващо известие, в което ми изясняват, че куриерът преди малко дошъл в обекта и следва да вземе поръчката ми, обаче това се оказа безспорна неистина и машинация, тъй като изминаха още 40 мин., през които статусът на поръчката не помръдна, и пишеше, че сега куриерът взима поръчката, не знам кой пощальон взима поръчка в продължение на 40 мин ". Сигналът е до платформата Helpbook.info, представен от Dnes.bg.

След близо час очакване създателят на сигнала решил да анулира поръчката, като се обадил по телефона на оператор от куриерската компания. За огромна негова изненада му било отговорено, че това може да стане единствено посредством онлайн платформата. При поискване отсрещната страна да се показа такова не последвало, а било инсценирано раздробяване на връзката.

" В допълнение желая да кажа също, че съм имала случаи, в които доставка от тази компания е дошла с изчезнали артикули, които попадат в касовата записка, само че по този въпрос не може да се направи нищо, защото, в случай че клиентът не е прегледал детайлно наличието на пликовете, които приема от куриера, сега на самата доставка, то тогава въпросните неналичия са недоказуеми, само че поради, че постоянно поръчвам към 50 продукта за към 100 лева не е малко евентуално някой от доставчиците да " щипне " едни чери домати да вземем за пример - както ми се случи при една от доставките. ".

Друг наш консуматор се оплака от безобразно отношение на чиновник от Български пощи. След заложен от него въпрос служебното лице е почнало да покачва внезапно звук, показвайки тотална непросветеност. Било подадена неверна информация по отношение на пратка, заради което последвали редица проблеми.

" Държанието и тонът й бяха неприемливи и беше упоменато и от други клиенти, които я помолиха да спре да крещи на клиенти. Случва се на 23 февруари към 6 и 30. Жената не беше съгласна да изслушва въпроси, не спря да вика по мен и да се пази, че не е длъжна да знае нищо и няма по какъв начин да помогне ", написа в сигнала.

Получихме писмо с входящ номер от институцията и чакаме умело решение по случая.

Ако видите неправда, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и желаете да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде опция освен да придадете публичност на казуса, само че и да изпратите сигнал до виновните институции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР